Γεωύφασμα σε επένδυση Ηφαιστειακού Κρατήρα


Η ευρεία χρήση μη υφαντού γεωυφάσματος εξελίσσεται πέρα από τις καθιερωμένες χρήσεις στα πλαίσια των κατασκευών. Η εταιρεία σε συνεχή προσπάθεια ανάπτυξης των προϊόντων παραγωγής της συμμετείχε στην πρωτοπόρο εφαρμογή του μη υφαντού γεωυφάσματος σε ηφαιστειογενές έδαφος.

Εκδήλωση στην Νίσυρο

Η ομάδα των six dogs events προσέγγισε την εταιρεία μας για μία λύση για επκάλυψη του δαπέδου του ηφαιστείου στην Νίσυρο. Ο στόχος ήταν η προστασία του επαγγελματικού εξοπλισμού των καλλιτεχνών κατά την διάρκεια των 634 λεπτών της συναυλίας.

Με συμβουλή των γεωλόγων και ηφαιστειολόγων της ομάδας τους, καθώς το ηφαίστειο είναι ακόμα ενεργό, τους παρουσιάσαμε διάφορες επιλογές μη υφαντού γεωυφάσματος . Τα κριτήρια ήταν τόσο για το πάχος όσο και για την αντοχή του υλικού σε έδαφος με μεγάλο ποσοστό σε θειάφι. Μετά από διερεύνηση επέλεξαν την ποιότητα MULTI στα 600gr/m2 σε υπο παραγγελία διαστάσεις.

Επιτυχία

Με αναγνώριση από τα ηλεκτρονικά μέσα, (Άρθρο από την New York Times) η συναυλία είχε φοβερή επιτυχία με 2,000 επισκέπτες. Η ομάδα των six dogs κατάφερε την επιτυχία της εκδήλωσης σε ένα μη φιλικό περιβάλλον σε ένα απομακρυσμένο νησί. Αυτό αναδεικνύει την φοβερή ικανότητα των διοργανωτών και την δυνατότητα πρωτοπορίας στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση αυτή πρωτοπόρος στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, είχε φοβερή επιτυχία. Η επιλογή μη υφαντού γεωυφάσματος ήταν καθοριστική για την ομαλή αλλά κυρίως ασφαλή εξέλιξη της εκδήλωσης.

nisyros_geoifasma_2

Μη υφαντό γεωύφασμα χρησιμοποιήθηκε για επένδυση δαπέδου στην παράσταση στο ηφαίστειο στην Νίσυρο.

Photo credit:@sixdogsathens